Alle hindre er nå bygget, satt ut, og beiset for å gli naturlig inn i omgivelsene. Banen tiltrekker seg over 200 individuelle besøk hver sesong, og antallet øker stadig ettersom vårt tilbud blir mer kjent i nærområdet. Når andre tradisjonelle idretter og aktiviteter tar sommerferie, holder vi åpent og tilbyr et spennende alternativ.

Som et amatøridrettslag fokuserer vi ikke på profesjonell konkurransespill, men på å tilby rekreasjon for Vadsøs innbyggere. Vårt motto, "Aktivitetsglede for liten og stor", reflekterer vår målsetting om å inkludere hele familien. Vi arrangerer spill for alle typer anledninger, inkludert bedriftsarrangement, utdrikningslag, bursdager og vennekamper. I tillegg samarbeider vi tett med organisasjoner som Røde Kors, Fosterhjemsordningen og Vadsø kommune.

Ingen forkunnskaper er nødvendige for å delta, da vi gir grundig opplæring til alle spillere. Vi legger stor vekt på det sosiale aspektet med egen bålplass, sittebenker og toalettfasiliteter. Noen ganger har vi også grill med på arrangementene våre.

I sommer deltar vi i prosjektet "Aktiv sommer i Vadsø", hvor ungdom mellom 13 og 20 år får spille gratis hos oss. Dette er et viktig tiltak for å øke aktiviteten og bolysten i vår kommune.

Vi er en ideell organisasjon drevet av frivillige, og vi er dypt takknemlige for sponsormidlene som har gjort dette fantastiske tilbudet mulig. Vi er stolte av å kunne tilby et unikt og engasjerende rekreasjonstilbud til Vadsøs innbyggere.

Aktivitetsdag på paintball banen til Vadsø Paintball Klubb. Bilde Aktivitetsdag på paintball banen til Vadsø Paintball Klubb. Bilde Aktivitetsdag på paintball banen til Vadsø Paintball Klubb. Bilde