For å kunne skape bolyst er det viktig med mangfold av aktiviteter. Varanger Golfklubb er en av våre samarbeidspartnere som jobber aktivt for å rekruttere barn og unge inn i klubben. For å tilrettelegge for unge spillere har det blitt etablert en egen bane for de yngste.   I juli gikk prosjektet aktiv sommer i Vadsø av stabelen, der gratis sommeraktiviteter for barn og unge i alderen 9-13 år ble arrangert. Varanger Golfklubb fikk dermed besøk av 22 håpefulle og ivrige golfspillere. De besøkende fikk en omvisning på anlegget etterfulgt av trening og innføring. Etter hvert ble det også arrangert et Vadsømesterskap. Med imponerende spill var alle vinnere og det ble delt ut premier til samtlige!

Alle som deltok fikk reelle golfutfordringer som de faktisk mestret. Deltagerne fikk også servering i form av is, pølser og vafler på det som var noen fine sommerdager.

Videre takker Varanger Golfklubb alle som deltok, samt støttespillerne for fantastiske dager. Det er aktiviteten og gleden som er viktig å skape.

Golf