Harald fra Sør-Varanger, en ekte adventshelt, ble varmt nominert av en av hans naboer, og med god grunn. Til tross for at han nå er pensjonist, har Harald valgt å vie sin tid og energi til frivillighetsarbeidet ved frivillighetssentralen i lokalsamfunnet. Han er en hjelpende hånd for de som trenger det mest, og spesielt nå under snømåkingssesongen.

Med et hjerte fullt av engasjement og velvilje, deltar Harald aktivt i en rekke foreninger og organisasjoner. Hans mangfoldige innsatsområder vitner om hans allsidige evner og ønske om å bidra til samfunnet. Enten det er å støtte lokale prosjekter, hjelpe eldre med dagligdagse gjøremål eller gi en ekstra hånd under krevende værforhold, er Harald alltid der for å gjøre en forskjell.

I tillegg til sitt imponerende engasjement innen frivillighetsarbeid, er Harald også lidenskapelig opptatt av veteranmotorsykler. Han er stolt sjåfør av en klassisk veteransykkel, og medlemmene i Veteran Motorsykkelklubben er heldige som kan nyte godt av Haralds hjelpende hånd og entusiasme for sitt fellesskap. Han bidrar ikke bare til å opprettholde arven av disse tidløse kjøretøyene, men han deler også sin lidenskap med andre entusiaster.

Vi gratulerer til Harald. Vi håper at hans juletid vil være fylt med glede, varme og anerkjennelse for hans utrettelige innsats. Tusen takk, Harald, for å være en ekte adventshelt i vårt lokalsamfunn!

Harald Steinmo poserer med adventskurv. Bilde