Vi tok turen til KIF huset hvor vi møtte en sprudlende gjeng med fotballglade jenter. Anledningen var at vi ønsket å dele ut drikkeflasker som følge av det arbeidet de gjør for samhold og Fair-play.

Laget har i år hatt fokus på fotballferdigheter og egenutvikling, men har i tillegg gjort en innsats for samholdet og å bygge et lag. Det å sammen skape gode minner for livet betyr mye mer enn hvem som scorer et seiersmål. For å oppnå målene har jentene i lag med sine lagledere skapt egne verdier: Lagspillere, god stemning på treninger og samhold er blant verdiene de står for.

KIF - Jenter 13 strekker også arbeidet videre, og er i ferd med å signere en Fair-play kontrakt. Kontrakten omhandler respekt for trenere, dommere og spilleregler. Samtidig tar kontrakten for seg verdifulle mål for å bidra til trivsel og at fotball skal være gøy. Kontrakten viser også til nulltoleranse for mobbing, rasisme eller annen dårlig oppførsel.

Vi ønsker KIF – Jenter 13 lykke til videre med fotballen og arbeidet med å bli et enda bedre lag, være gode forbilder og sammen skape minner for livet.

 

Jenter 13