Interiørverden i Kirkenes er en lojal bedrift som er 100% lokalpatriot. De driver sin nisjebutikk i sentrum av Kirkenes, noe de har gjort i 26 år. Når man åpner dørene får man opplevd en verden av vakre interiørvarer, klær, spesialmat og en god duft av nybakte boller og kanelsnurrer. Her kan man få kjøpt god kaffe med noen aldeles gode boller i en lun kaffekrok i butikken.  I tillegg har de en nettbutikk som er åpent 24 timer i døgnet.

Interiørverden er også en 100% lokalpatriot bedrift som handler alt de kan lokalt og har også valgt Varanger KraftMarked som sin strømleverandør.

Da koronapandemien kom ble det brått stille i butikken, flere dager med stillhet. Da tenkte jentene Merete Røtvold og Mia Olsen Røtvold: «nå baker vi.» Å bake gjorde jentene som aldri før. Videre lanserte de trygg handel via nett: kundene bestilte på melding, vippset betaling og fikk kaffe, boller og varene levert gratis på døra. Påskehandelen gikk som aldri før, vareleveringen i samarbeid med taxien fungerte og lojale kunder støttet opp om butikken. Noe interiørverden er veldig takknemlig for.

Den siste tiden har vist at det er viktig å støtte opp om det lokale dersom vi skal ha ett aktivt lokalsamfunn med bolyst. Interiørverden velger lokale leverandører og for de har det aldri vært noe alternativ for andre strømleverandør. De ser at Varanger Kraft bidrar inn med sponsing og samarbeidsavtaler til lokale lag og foreninger og det er noe som betyr noe.