Gratulerer til Frode Utsi AS som månedens bedrift!

Første steget for Frode og Tove var i 1989 da de startet opp i garasjen hjemme i Seida og en mekaniker på verkstedet i Skipagurra. Første høsten resulterte i salg av 19 Lynx scootere.

I dag sitter de med over 30 års erfaring på Lynx, Ski-Doo snøscootere og Can-Am Atv.

Tover forteller: I april 2022 tok vi et nytt steg og åpnet ny butikk på 2000 kvm. Vi hadde vokst ut av butikken og hadde behov for større plass i butikken, delelager, verksted for å kunne videre utvikle oss.

Vi har en arbeidsstab på 25 ansatte. På verkstedet finner 8 dyktige mekanikere hvorav en er lærling. 6 befinner seg på verkstedet i Tana og 2 i Karasjok. Tilpasset arbeidslokaler gjør hverdagen enklere for både kunder og ansatte. Med stort delelager og rask leveranse på deler og utstyr, er du sikret kort ventetid ved servicer eller driftsstans.

I februar 2023 startet vi opp nettbutikk Frode-utsi.no, det gjelder å følge med i tiden og være til stede for kundene våre. Vi har ansatte som jobber med markedsføring og nettbutikken vår. Der finner du et stort utvalg av nye kjøretøy, bruktmarked, bekledning, utstyr og tilbud om utleie. Vi er fornøyde med resultatet og har en kunde masse fra hele landet.

Har du lyst å oppleve en flott butikk med gode utstillinger, dyktige selgere bør du ta turen innom butikken.

Vi ønsker Frode Utsti As lykke til videre!

Månedens bedriftskunde – August 2023