Eier John Kristian Evensen har lang fartsid i bransjen som eier av Neptun Pub i Berlevåg.  I 27 år har han drevet puben, de 3 første årene sammens med Tom Helge Sivertsen før han kjøpte han ut i 1999. Med seg på laget har han daglig leder Anniken Evensen som har vært med fra starten.

Neptun Pub er møte punkt for mange av oss som bor her. Vi har alle rettigheter og servere nydelig pizza med hjemmelaget bunn. De som ikke har tid å sitte ned tar det som take away. I helgene har vi som regel ulike tilbud til kundene våre, alt fra live musikk, karaoke, disco kvelder. Vi samarbeider med Rocke klubben som holder konserter.

Berlevåg uka som avholdes i uke 29 hver sommer er et stort høydepunkt for oss alle. Mange som kommer hjem og hele byen er i fest. Anniken har lang erfaring og har kontroll over sine sju ansatte som gir alt for at kundene skal ha en hyggelig opplevelse.

Vi jobber med å lage eget biljardrom til kundene. Vi går med tanker om utvidelse bakover for å få et mere funksjonelt lokale både for ansatte og kunder. Så vi får se hva vi får til.

De største utfordringen opp gjennom årene er fraflytting . Når krisepakkene kommer gjelder de for hele Finnmark og det blir ikke skilt på Øst og Vest Finnmark. Pga stor fraflytting i Øst Finnmark kommer de best ut i Vest.

Vi ønsker Neptun Pub lykke til videre med drift og framtidsplaner!

Månedens bedriftskunde – september 2023