Fiskebeck er et velkjent navn som er involvert i mange selskap. For de fleste er Fiskebeck håndverk det mest kjente firmaet. Frank Fiskebeck er en av de som er involvert i rundt 10 ulike selskaper og prosjekter. Det er håndverkerselskapet som er den største virksomheten. Til tross for Corona pandemien har det stabilisert seg, og de har opplevd en omsetningsøkning i 2020, mye på grunn av at de er flinke med å skaffe egne prosjekter.

Ellers skjer det en del ombygginger i julen, og framover kommer det flere husprosjekter. Privat restaurerer han et hus fra 1920 der han gjør det meste selv.

Frank har vært bosatt i Kirkenes i 55 år og setter pris på hjemplassen. Spesielt syns han det er fint på grunn av klimaet og årstidene. Det er også lett å komme seg på tur, og han er glad i å være ute og fremhever friluftslivet som er tilgjengelig. Blant annet er det en opplevelse å være på tur i Pasvik, spesielt sommer og høst. Frank beskriver Sør-Varanger som Norge i miniartyr. Det er alt fra Bugøynes og ut i havet, høye fjell og fjorder, samt at man kan oppleve jakt og fiskevann.

desemberkunde frank